Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το free-to-play RPG Brig 12

*
Η Traega Entertainment, ένας indie developer με βάση το Nashville, ανακοίνωσε το πρώτο της παιχνίδι και αυτό δεν είναι άλλο από το free-to-play RPG Brig 12. Το νέο sci-fi turn based game θα κυκλοφορήσει για PC κατά την διάρκεια του Αυγούστου του 2018 και θα επιτρέψει στους παίκτες να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο του κλόνου ενός bounty hunter που αναλαμβάνει συμβόλαια και αποστολές κυρίως με φυλακισμένους που απέδρασαν. Στο παιχνίδι οι παίκτες θα μπορούν να αναβαθμίσουν τον χαρακτήρα τους, να συλλέξουν loot, να πολεμήσουν bosses και να διαλέξουν διάφορες αποστολές για ολοκλήρωση. Εκτός αυτών το Brig 12 θα δίνει την δυνατότητα δημιουργίας party και θα περιέχει διάφορα classes για τους παίκτες. Θα υπάρχουν και microtransactions τα οποία θα περιέχουν μόνο αντικείμενα – κυρίως διακοσμητικά τα οποία οι παίκτες θέλουν να αποκτήσουν γρηγορότερα. Μπορείτε να δείτε και το πρώτο του trailer στην συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*